homepaket

 

biznispaket

 

facebook

Tepih servisCleaning servis Bran.co osnovan je 1995 godine.  Zahvaljujući profesionalnom pristupu poslu postali smo lideri na vršačkom tržištu. Tokom godina smo stekli iskustvo I tehničku opremljenost za obavljanje najzahtevnijih poslova u ovoj oblasti za šta svedoče hiljade zadovoljnih klijenata.
Posedujemo mašine visokog kvaliteta renomiranog nemačkog proizvođača karcher. Takođe koristimo visoko kvalitetna ekološka sredstva istog proizvođača za čišćenje tepiha koja pružaju zaštitu i dugotrajno uklanjaju grinje i bakterije iz tepiha i mebla.

Cleaning servis Bran.co nakon petnaest godina vršenja usluga pranja tepiha obezbeđuje svojim klijentima:

1.Maksimalan kvalitet pranja tepiha (zahvaljujući vrhunskim mašinama, hemijskim sredstvima i osoblju koje ima iskustva sa pranjem svih vrsta tepiha).

2.Sigurnost tepiha (nemoguće je oštećenje i gubitak tepiha).

3.Vraćanje suvih tepiha (tepih servis poseduje komoru za sušenje i zahvaljujući tome izbegavaju se oštećenja od buđavljenja ).

4.Profesionalnost (tepih servis Bran.co se prilagođava Vašim potrebama, ne obećava ono što ne može uraditi, poštuje dogovorene termine a u slučaju izmena blagovremeno Vas obaveštava).

.

tepisi

Postupak čišćenja tepiha1. Pre pranja tepiha vršimo dubinsko usisavanje profesionalnim usisivačima-tresačima.

2. U prvoj fazi pranja tepiha dubinski usisane tepihe tretiramo rotacionim mašinama za uklanjanje fleka i površinskih nečistoća.

3. U drugoj fazi pranja tepihe ispiremo ekstrakcionim mašinama.

4. Oprani tepisi se suše u komori tako da bez obzira na godišnje doba i vremenske uslove Vaši tepisi su potpuno suvi i u zimskim mesecima. 

Jedan od najbitnijih elemenata kvalitetnog čišćenja tepiha  je sušenje jer upravo neadekvatno i nedovoljno sušenje tepiha prouzrokuje brzo buđanje i raspadanje. Takođe, nedovoljno osušeni tepisi šire neprijatan miris i uzročnici su potencijalnih zdravstvenih problema kod osetljivih osoba.
Po potrebi postupak pranja ponavljamo više puta.
Servis vrši besplatan transport tepiha koje čisti.

Pranje nameštajaVaš nameštaj je veoma važan u izgledu Vašeg prostora kao i tepih. Koresteći ekstrakcione mašine i PH neutralnu hemiju očistićemo Vaš mebl, izvući dubinsku prljavštinu ne ostavljajući ništa osim čistoće i prijatnog mirisa na Vašem nameštaju.
Hemije koje koristimo za čišćenje nameštaja su renomiranih proizvođača a posle našeg tretmana ne samo da dobijate vizuelno čistu garnituru intenzivnih boja već ste zaštićeni od grinja i raznih bakterija u periodu od tri do šest meseci. Posle tog perioda tretman treba ponoviti.

nameta2

Pranje tepiha na licu mestaZa poslovne prostore, ugostiteljske objkte i sve klijente koji nisu u mogućnosti da pripreme tepihe (etisone) za transport u radionicu pružamo uslugu polusuvog pranja tepiha i etisona na licu mesta. Prednosti pranja tepiha na licu mesta  pored vrhunskog kvaliteta su:

  • Ušteda vremena potrebnog za uklanjanje i postavljanje tepiha
  • Mi se prilagođavamo radnom vremenu klijenta.
  • Podne obloge su osušene  ponovnog korišćenja prostorija
  • O diskreciji i profesionalnosti našeg osoblja svedoče naši korisnici