Tepih servis je uslužna delatnost koja je počela da se pojavljuje devedesetih, dok je tek poslednjih godina doživela ekspanziju u našoj zemlji. Glavni razlog leži u specifičnosti vršenja ove usluge.

Naime postoji veoma veliki broj različitih materijala, debljina tepiha, nivoa zaprljanosti, prašnjavosti, vrsta fleka...i iz svih ovih razloga kvalitetno automatsko mašinsko pranje je nemoguće, te kvalitet pranja zavisi pretežno od primenjene tehnologije, iskustva, i nivoa obučenosti osoblja.

Posao tepih servisa dodatno pogoršavaju početnici koji olako svhataju delatnost pranja tepiha i svojim greškama navode klijente na zaključak da „tepih servis ne može dobro da opere tepihe“.

Cleaning servis Bran.co nakon petnaest godina vršenja usluga pranja tepiha obezbeđuje svojim klijentima:

  1. Maksimalan kvalitet pranja tepiha (zahvaljujući vrhunskim mašinama, hemijskim sredstvima i osoblju koje ima iskustva sa pranjem svih vrsta tepiha).
  2. Sigurnost tepiha (nemoguće je oštećenje i gubitak tepiha).
  3. Vraćanje suvih tepiha (tepih servis poseduje komoru za sušenje).
  4. Profesionalnost (tepih servis Bran.co se prilagođava Vašim potrebama, ne obećava ono što ne može uraditi, poštuje dogovorene termine a u slučaju izmena blagovremeno Vas obaveštava).
  5. Osim pranja tepiha Bran.co vrši i pranje mebliranog nameštaja, automobila kao i usluge sređivanja poslovnog prostora. Sve ovo obezbeđujemo vam po pristupačnim cenama.
    ...